снимка: Пресс-служба Президента Российской Федерации, УикипедияРамзан Кадиров ръководи Чечения от 2007

...
снимка: Пресс-служба Президента Российской Федерации, УикипедияРамзан Кадиров ръководи Чечения от 2007
Коментари Харесай

Настоящият лидер на Чеченската република Рамзан Кадиров се съгласи да се кандидатира за нов мандат

снимка: 
Пресс-служба Президента Российской Федерации, Уикипедия
Рамзан Кадиров управлява Чечения от 2007 година

Настоящият водач на Чеченската република Рамзан Кадиров се съгласи да се кандидатира за нов мандат след думите на съветския президент Владимир Путин и апела на участниците в международния конгрес на народите от района. По-рано районният клон на " Единна Русия " номинира настоящия началник на Чечения за нови избори. В резултат на тайното гласоподаване членовете на партията единомислещо поддържаха Кадиров, заяви ТАСС и news.bg.

" Знаете, че въпросът за присъединяване в изборите оставаше отворен за мен до последния миг. Взех твърдо решение за себе си, че няма да се кандидатирам, дори в случай че няколко % от нашето население бяха срещу. Обжалването на нашия народен водач Владимир Путин беше решителен за мен. делегати на Световния конгрес на народите на Чеченската република и моите сътрудници от Единна Русия. Слушах волята на нашия президент и обществото и се съгласих да вземам участие в изборите ", написа Кадиров на страницата си във Vkontakte.

Ръководителят на Чечения означи, че  няма да губи време за предизборни обещания и акции , а ще предприеме съответни ограничения за повишение на благосъстоянието на хората.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР